Szolgáltatások

Vállalkozásom az egyre jobban elterjedt 3D nyomtatásra épül. A 3D nyomtatás additív gyártási folyamat, aminek köszönhetően egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés hulladék keletkezik a gyártás folyamán. Ennek köszönhetően optimálisabb az előállítási költség másfajta gyártási technológiákhoz képest.

Megrendeléseket és érdeklődéseket e-mailba vagy telefonon tudok fogadni. Ezeket megtalálja az elérhetőség fülön. Keressen bizalommal!

Lehetetlen nincs, a csodára egy picit várni kell.

3D nyomtatás

Szeretne 3D nyomtatni, de nincs saját gépe? Esetleg a hobbi nyomtatója nem alkalmas ennyire pontos nyomtatásra? Nincsen megfelelő alapanyaga? Van megoldás! Küldje el nekem a modelljét .stp esetleg .stl kiterjesztésben, én pedig legyártom önnek. Nincsen saját modellje? Az sem probléma! Keresse meg számára a tökéletes modellt a következő oldalon: www.thingiverse.com 

Egyedi ötletek megvalósítása

Van egy jó ötlete, de nem tudja hogy tervezze meg? Mondja el nekem és megtervezem Ön helyett!
Eltört egy alkatrész a környezetében? Küldjön egy mintát (akár sérültet is) és már küldöm is önnek az új darabot.

Field Target kiegészítők

Field Target és Hunter Field Target lövészethez speciális kiegészítőket gyártok. Könnyebbé teszik a siker elérését. Gyorsabban, biztosabban lehet nagyobb eredményt elérni a használatukkal. Nem csak profi lövészeknek ajánlott.
Sportlövész  kiegészítőimet itt találja: Fieldt Target kiegészítők
Ha nem találja amire szüksége van keressen az elérhetőségeim egyikén. Igényének megfelelő egyedi alkatrészeket és kiegészítőket is készítek.

Hogyan épül fel a 3D nyomtatás folyamata?

3d nyomtatás